Sunday, September 13

Virus Called Mafia Wars!


betul-betul demam aku sejak dah mula main facebook. bila dah mule pandai main application game yang dipanggil Mafia Wars, bertambah-tambah demam aku dengan facebook. aku mula diperkenalkan game ni oleh housemate merangkap classmate merangkap kampungmate aku, ijat, sebulan lebih yang lepas.

mula-mula aku tak tau ape kebenda punye game ni sampai ramai facebookian yang kemaruk sangat ok mengadap. aku just ignore semua request yang berkaitan ngan mafia wars ni. tapi satu hari tu, camne lah aku leh terboring ngan internet yang lembab cam siput babi bersiar-siar dengan kura-kura, so aku pun try lah bukak game nih. aku tnye ijat, how to play this idiotic game, dude! ijat pun ajar la, dari care buat job, fight org, beli properties, beli inventory, bape gaji sebulan tolak cukai beli senjata, lawan boss mafia, iced the mobters dan macam-macam lagi lah yang berkaitan dunia per'mafia'an yang aku belajar.

bila dah mula pandai, apa lagi, jadi ketagih la aku. buat pengetahuan semua, aku memang mudah ketagih dengan sesuatu benda yang aku dah faham dan enjoy, tapi bile dah selalu sangat mula lah bosan. tapi game ni aku tak bosan lak main, cume bengang sebab loading lama sangat, just like i mention jus now, internet banyak pakai pelembab. damn! dan sekarang, aku dah berada di level yang lebih tinggi dari ijat. hahahaha. oh, mase aku start main mafia wars, ijat level 28, aku lak level 9, tapi disebabkan kegigihan aku menaikkan satu level satu hari, kini level aku 37 dan level ijat dalam 30 gitu kopt. die jarang online. no wonder la kan.

akibat dari virus mafia wars inilah yang telah memadamkan memori aku tentang kewujudan laman legar lain seperti myspace, friendster mahupun bolog aku sendiri. tu lah sebab aku dah lama tak posting, sibuk layang geng mafia aku.

and now, nother new game, premiere league fantasy, hahahaha...still in progress knowing this game. but nampak cam interesting. next time aku cerita pasal game ni pulak.

akhirnya, dapat jugak aku cerita sedikit cebisan hidup aku dekat pendeta bloggers semua. kalau tak sebelum ni cerita pasal isu semasa je kan...

i'll be there...

2 comments:

  1. yer ker nie...?
    mane tau..?
    tapi kan...virus tu ape?
    kuih raya ker..?
    mesti xsedap..nama pun pelik..
    hehehe...

    ReplyDelete

Meh conteng-conteng kat sini meh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...