Tuesday, May 4

Sharing Childhood Memory With...


Bila dapat tahu Toy Story 3 dah nak keluar, wah, happy nye rase. Childhood memory is coming back to me again. Yelah, buat pemude pemudi yang seangkatan umur dengan aku, siapa yang tak kenal dengan animasi 3D pertama, Toy Story. Memang semua kawan-kawan aku turut happy bila tahu berita ni.

Bertambah gembira lagi, bila dapat tahun Disney Pixar nak tayangkan filem double feature Toy Story dan Toy Story 2, dalam 3D lagi! Wah, memang aku takkan lepaskan peluang. Aku pula memang dah lama tak tengok filem ni. Dah lama filem Toy Story ni keluar, sejak dari tahun 1995 lagi. Tu yang terasa klasik dan memoirable sungguh.

Nak dijadikan bonus, aku bertambah gembira bila dapat berkongsi mengimbau pengalaman kanak-kanak aku dengan si dia yang aku sayang. Nasib baik lah kau sama kepala dengan aku layan filem camni sayang ku oi. Kalau dengan perempuan lain, confirm dah fikir aku ni nerd sebab still layan filem-filem macam ni. Haha.

Tonton Toy Story dan Toy Story 2 dalam 3D, mengimbau zaman kanak-kanak, menonton movie back to back dalam panggung, bersama si dia pula, wah...memang gembira!

*rugi kalau korang-korang yang seangkatan aku tak tengok double feature ni, sebab di waktu rehat antara filem pertama dan kedua, ada bonus buat penonton. Hahah! Woody and Buzz, i love u all!

2 comments:

  1. kau ni memang sweet gile lah!
    hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha...jgn lah bagitaw bende yg aku dah taw.keh3

    ReplyDelete

Meh conteng-conteng kat sini meh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...