Tuesday, March 31

Ujung...


Dua minggu lagi semester empat aku tamat...

Semester ini, yang dapat aku katakan...

Screenwriting-best sebab memang minat aku mereka cerita, tapi agak bengang bila jalan cerita ditokok tambah. Takde kebebasan langsung. Mungkin dia lebih tahu...

Scripting for Radio-Paling skema giler. Ikut format betul-betul. Dia pun macam ok macam tak ok...

Translation-Susah, tapi kelas agak enjoy. KAdang-kadang meyeramkan, tapi seronok. Pengalaman baru translate bahasa inggeris...

Retorik-Best, sebab tak banyak kelas. Subjek pun senang. Tapi, dia tak senang.

Laras Bahasa-Same je lah dengan Retorik. Serumpun.

Storyboard-Lapang dan susah. Lapang sebab selalu takde kelas, susah sebab assignmentnye kene melukis. Best sebab banyak paki kreativiti minda...

Ensemble IV-Malas nak cakap...

kesimpulannya, semester ini, agak senang, dan agak susah...kena berhati-hati...

1 comment:

  1. woi, aku tag ko pnye post taw...
    sory, jgn marah eak...
    ;p

    ReplyDelete

Meh conteng-conteng kat sini meh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...